Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER ELEKTRO

Ønsker du jobb som elektriker eller ønsker du å bli vår nye lærling elektro?

 

Elpros søker elektrikere og lærlinger innenfor elektrofaget. Er du utdannet innen elektro har lyst på en lærlingeplass eller er du allerede elektromontør og har lyst på ny jobb eller nye utfordringer, vil vi gjerne at du sender oss en søknad. Alle søknader behandles konfidensielt.

ELEKTRIKER

ELPROS AS utvikler seg videre, og vi er hele tiden på jakt etter en ekstra kollega. Dersom du er en erfaren og selvstendig montør med god kjennskap til det lokale markedet og har lyst på ny jobb eller nye utfordringer, vil vi gjerne at du sender oss en søknad. Alle søknader behandles konfidensielt.

 

I ELPROS har vi kapasitet til å hjelpe våre kollegaer, men vi er likevel så små at vi har plass til individet og kan hensynta hver enkelt. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsforhold, pensjonsordning, gunstig bilordning, fleksibel arbeidstid og personlige utviklingsmuligheter innen faget. Vi legger vekt på godt samarbeid, der alle viser respekt for hverandre. Vi setter stor pris på våre medarbeideres faglige dyktighet og kunnskaper, som er helt avgjørende for at bedriften skal lykkes.

 

KVALIFIKASJONER/EGENSKAPER:

• Fagbrev som elektriker gruppe L

• Kvalitetsbevisst og faglig sterk

• Gode relasjoner i det lokale markedet

• Utadvendt, selvstendig og god serviceinnstilling

• Behersker norsk skriftlig og muntlig

• Førerkort gr. B

 

VI KAN TILBY:

• Gode økonomiske betingelser

• Pensjons- og forsikringsordning

• Gunstig bilordning

• Fleksibel arbeidstid

• Et hyggelig og uformelt miljø

 

Evt. søknad sendes firmapost@elpros.no

 

Søknadsfrist: Snarest

 

For mer informasjon kontakt daglig leder Jan Inge Haug på 957 22 280 / jan.inge.haug@elpros.no

LÆRLING ELEKTRO

 

Vi trenger lærlinger som skal utvikle seg til å bli elektrikere i vårt selskap - vil du jobbe med elektro og vil du bli lærling hos oss?

 

Vi i ELPROS vet at framtiden ligger i dagens skoleelever og ønsker klare bånd mellom skoleverk og arbeidsplass. Vi sitter på kompetanse i elektrofaget som vi ønsker å videreformidle til nye generasjoner elektromontører. Elektrikerfaget må læres, og ingenting er vel bedre enn å lære fra de beste.

 

ELPROS legger stor vekt på at du som lærling skal få en givende og utfordrende læretid, med praktiske utfordringer og reelle utviklingsmuligheter. Som lærling i ELPROS får du tett oppfølging av veileder og du vil få mulighet til å arbeide sammen med erfarne fagarbeidere. Vi stiller strenge krav til lærlingene, men gir til gjengjeld en læretid med interessante arbeidsoppgaver i et spennende arbeidsmiljø.

 

Ved avsluttet læretid avlegger du en fagprøve. Denne ha stor betydning nesten uansett hvor du skal søke arbeid, og som lærling hos ELPROS vil du ha store muligheter til fast ansettelse hos oss etter endt læretid. I tillegg har du et godt grunnlag for eventuell videre utdanning.

 

Selskapet har til hensikt å være medlem av opplæringskontoret for elektrofag i Nord-Trøndelag (EFONT) og ha en tett dialog med opplæringskontoret under opplæringsforløpet.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

For mer informasjon kontakt daglig leder Jan Inge Haug på 957 22 280 / jan.inge.haug@elpros.no

ELPROS AS - Org.nr. 916 753 616 - Hallemvegen 20, 7715 Steinkjer - 416 81 842 - Elektriker til avtalt tid og pris - Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran