Privat

ELPROS AS - Org.nr. 916 753 616 - Hallemvegen 20, 7715 Steinkjer - 466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris - Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

BYTTE SIKRINGSSKAP

 

Ifølge Norsk brannvernforening skyldes rundt halvparten av alle boligbranner med kjent årsak uaktsom bruk av elektriske apparater eller feil i elanlegget. Det aller første man bør sjekke og oppgradere er sikringsskapet. Sikringsskapet kan sammenlignes med husets elektriske hjerte.Ved rehabilitering av et sikringsskap kan du trolig slippe unna med rundt 10.000 kroner, komponenter og arbeid inkludert. Man trenger ikke nødvendigvisikke å skifte hele skapet, men husk at arbeidene må gjøres av fagfolk. Ved rehabilitering av sikringsskap fjernes de gamle skrusikringene og erstattes med automatiske sikringer med jordfeilmodul.

ELEKTRIKER PRIVAT

 

Vi tilbyr et bredt spekter av tekniske løsninger, belysning og styringssystemer, og vi mener vi er blant de beste når det kommer til planlegging av gode løsninger.

Moderne belysning - oppussing - elektriker Steinkjer

Oppussing og påbygg

 

Vi anbefaler alltid våre kunder å sjekke det elektriske anlegget jevnlig, for å forebygge feil. Hos Elpros tilbys det rimelige og effektive kontroller, gjennom el.sjekk med fast pris.

 

Elpros har god erfaring innen rehabilitering av elektrisk anlegg, vi har rehabilitert en rekke eneboliger, og kan tilby en tilstandsbefaring og komme med forslag til utbedringer eller oppgraderinger .Vi foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud.

 

Riktig lys på riktig sted er viktig for trivsel og god stemning. Vi installerer tradisjonell belysning, spotlights, downlights og utebelysning. Vår erfaring gjør at vi kan dimensjonere og sette sammen kombinasjoner som vi vet vil gi et svært vellykket resultat.

 

Se noen utvalgte produkter i vår nettbutikk

Ny bolig - elektriker Steinkjer

Ny bolig, hytte eller garasje

 

Ved installasjon av ny bolig er det mange forhold som må ivaretas, både med hensyn til valg av oppvarming, belysning, alarmanlegg og eventuelt styringssystem. Dersom du tar kontakt vil vi bistå deg i prosesen med å komme frem til den løsningen som passer deg både mht. valg og økonomi. På disse sidene kan man finne mer om følgende produkter og løsninger:

  • Belysning (ideer og inspirasjon for belysning på bad, kjøkken og utemiljø)
  • Oppvarming (informasjon om forskjellige produkter og løsninger)
  • Smarthus (informasjon om "smarthus" og forskjellige styringsystemer)
Elektriker hytte Steinkjer
Smarthus og styringssystem
Boligalarm - innbruddsalarm - alarmanlegg - Steinkjer

Boligalarm

 

Vi leverer flere typer innbruddsalarm, brannalarmanlegg og boligalarmer, enten i form av enkle seriekoblede røykdetektorer, eller komplette trådløse/kablede alarmanlegg med både brann og innbrudd. Vi leverer også avanserte og systemer som er tegrert i en ny eller eksisterende smarthus-installasjon. Se gjerne vår nettbutikk for noen utvalgte produkter innenfor alarm og sikkerhet.

 

På det store bildet er en hybrid trådløs/kablet kombialarmsentral fra Elotec. Sentralen har fire programmerbare utganger som kan aktiveres ved ulike hendelser, via SMS, gratis oppringning, eller gjennom innebygd tidsplanlegger. Dette gir muligheter for enkel automatisering og "ring hytta varm"-funksjonalitet.

ELSJEKK

 

Boligeiere er ikke pliktig til å gjennomføre en kontroll av det elektriske anlegget, men de fleste er ikke klar over at de har ansvar for at anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand.

Feil på elektrisk anlegg er en av de vanligste brannårsakene i Norge og en sjekk av det elektriske anlegget hjemme kan være en god investering. Nesten halvparten av branner i norske boliger er på en eller annen måte knyttet til elektrisitet. Årsaken til mange branner er feil bruk av eller feil ved apparater, men like mange branner starter på grunn av feil i det elektriske anlegget. En grundig sjekk av det elektriske anlegget kan derfor være en billig forsikring mot alvorlige hendelser og i verste fall tap av liv.