Kontakt Inderøy


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

Behov for elektriker i Inderøy?

Kontakt Elpros AS

NØKKELINFORMASJON

Adresse lektriker Steinkjere

ADDRESSE

Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer

Telefon elektriker Steinkjer

TELEFON

466 80 300

Åpningstid elektriker Steinkjer

TILGJENGELIG

07:00 - 16:00

Twitter elektriker Steinkjer
Facebook elektriker Steinkjer
Google elektriker Steinkjer

KONTAKTSKJEMA

 
 
 
 
 
 

Her finner du oss

Elektriker Inderøy

Har du et byggeprosjekt eller pusser du opp på Verdal og har behov for elektriker, tar vi oss gjerne en tur til Verdal og bistår med våre elektriker-tjenester. Vi har en svært stabil stab av erfarne elektriker, og legger stor vekt på at de holder seg faglig oppdatert.


Vi har velutstyrte servicebiler og våre elektrikere er utstyrt for å gjennomføre rasjonelle og effektive oppdrag.


Våre elektrikere som utfører oppdrag på Inderør kan utfører de fleste oppdrag innen elektrikerarbeid, tele- og data, prosjektering og internkontroll. Vi i ELPROS AS ønsker å levere høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at du som elektriker-kunde i Inderøy skal bli 100 % fornøyd.


Brannvarsling Inderøy

På Inderøy leverer våre elektrikere også brannvarsling til både privat og bedrift. Vi tilbyr både trådløse og kablede anlegg. Dersom du har et eksisterende brannalarmanlegg på Inderøy, kan våre elektrikere være behjelpelig med levering, årskontroll og service av brannvarslings-anlegget. Våre elektrikere tar gjerne turen til Inderøy på befaring for å planlegge og se hvilke behov som må dekkes.

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta