Ledige Stillinger


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

Elpros AS er en elektroentreprenør med solid økonomi, og med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Siden oppstarten i 2013 har selskapet hatt en jevn og positiv utvikling med flere spennende oppdrag. Sommeren 2019 flyttet vi inn i eget nytt på bygg på Nordsileiret i Steinkjer, hvor vi har etablert egnede kontor- og lagerlokaler. Selskapet ble fra 1. januar 2021 medlem av EL-Proffen.

Elektriker

Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang, og selskapet har i dag en solig økonomi. Vi er et relativt ungt firma med få ansatte, og som ansatt hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet.


Bedriften verdsetter deg som ansatt og vi er innforstått med at du har et liv utenfor jobben. Vi legger derfor opp til mest mulig fleksibilitet i arbeidsforhold og vi tilpasser hverdagen i størst mulig grad etter dine ønsker og egenskaper. Videre har vi meget gode pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for både deg og din familie.


Vi ønsker at de ansatte skal føle eierskap til egen arbeidsplass. Er du faglig dyktig, effektiv, og er et godt forbilde for øvrige ansatte, vil det på sikt være mulighet for både gode økonomiske betingelser. Som ansatt i Elpros vil du på sikt få anledning til å bli medeier i selskapet, for således å være med på å ta del i selskapets resultater.


Kontaktinformasjon / søknad

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Roger Haug (466 80 300).

Benytt skjema nedenfor eller send en søknad til firmapost@elpros.no


Krav til kompetanse og personlige egenskaper

  • Fagbrev
  • Førerkort kl. B
  • Gode kommunikasjonsevner på Norsk, muntlig og skriftlig
  • Ryddighet mht. risikovurdering, dokumentasjon og sluttkontroll
  • Interesse for faget og høy grad av yrkesstolthet


Nærmere informasjon

Om du ikke nødvendigvis er på jakt etter en ny arbeidsgiver, men kanskje bare ønsker litt nærmere infomasjon, så legger du bare igjen navn og kontaktinformasjon under. Alle henvendelser og eventuelle søknader blir behandlet konfidensielt.

 
 
 
 
 

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta