Ledige Stillinger


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

Elpros AS er en elektroentreprenør med solid økonomi, sunn vekst og godt arbeidsmiljø, og vi er et trygt firma med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Siden oppstarten i 2013 har selskapet hatt en jevn og positiv utvikling med flere spennende oppdrag. Sommeren 2019 flyttet vi inn i eget nytt på bygg på Nordsileiret i Steinkjer, hvor vi har etablert egnede kontor- og lagerlokaler.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige elektrikere!

Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang, og om du er en erfaren elektriker er du når som helst velkommen til å sende oss en CV eller en søknad (jo før jo bedre).


Bedriften verdsetter deg som ansatt og vi er innforstått med at du har et liv utenfor jobben. Vi legger derfor opp til mest mulig fleksibilitet i arbeidsforholdet og vi tilpasser hverdagen i størst mulig grad etter dine ønsker og egenskaper. Videre har vi etablerte pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for både deg og din familie.


Vi ønsker at de ansatte skal føle eierskap til egen arbeidsplass. Er du faglig dyktig, effektiv, og er et godt forbilde for øvrige ansatte, vil det på sikt være mulighet for både gode økonomiske betingelser og medeierskap i bedriften.


Kontaktinformasjon / søknad

Ta kontakt med Roger Haug (416 81 842) for nærmere informasjon eller send en henvendelse til firmapost@elpros.no


Krav til kompetanse og personlige egenskaper

  • Fagbrev
  • Førerkort kl. B
  • Gode kommunikasjonsevner på Norsk, muntlig og skriftlig
  • Ryddighet mht. risikovurdering, dokumentasjon og sluttkontroll
  • Interesse for faget og høy grad av yrkesstolthet


Nærmere informasjon

Om du ikke nødvendigvis er på jakt etter en ny arbeidsgiver, men kanskje bare ønsker litt nærmere infomasjon, så legger du bare igjen navn og kontaktinformasjon under. Alle henvendelser og eventuelle søknader blir behandlet konfidensielt.

 
 
 
 
 

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta