Om oss


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

ELPROS AS - OM OSS

HISTORIEN

Selskapet er en elektriker / installasjonsfirma / elektroentreprenør med kontorsted i Steinkjer. I tillegg til ordinær elektroinstallasjon i bolig og næring, er vår spisskompetanse innenfor planlegging og prosjektering.


Elpros skal være en kompetansebedrift hvor de ansatte er våre nøkkelressurser, og vi i Elpros setter fokus på kurs, opplæring og etterutdanning av de ansatte. Selskapet er organisert med en flat struktur, hvor det er kort vei fra montør til beslutningstaker.


Elpros har i hovedsak sine oppdrag innenfor kommunene  Steinkjer, Verdal, Levanger, Inderøy, Snåsa, Verran, Namdalseid og Flatanger.

Elektriker Steinkjer

VÅRE ANSATTE


Elpros skal være en kompetansebedrift hvor de ansatte er våre nøkkelressurser, og vi i Elpros setter fokus på kurs, opplæring og etterutdanning av de ansatte.

Selskapet er organisert med en flat struktur, hvor det er kort vei fra montør til beslutningstaker.

VÅR HISTORIE


ELPROS AS ble etabler under navnet "Elektro Prosjekt AS" høsten 2013, men endret senere navn og ble våren 2016 fusjonert til dagens selskap Elpros AS.


I starten drev selskapet med rene konsulent, rådgiving- og prosjekteringsoppdrag, men etter hvert ble driften dreid over til i hovedsak installasjonsvirksomhet.

VÅR VISJON


Vår visjon er å være en elektriker "til avtalt tid og pris". Det er ikke alltid mulig å tilfrdsstille alle kunder og heller ikke bestandig mulig å komme til ønsket tidspunkt, men har vi først gjort en avtale så legger vi stor prestisje i at denne skal bli opprettholdt fra vår side - derfor vår visjon "til avtalt tid og pris".

INFORMASJON


Juridisk navn

: ELPROS AS

Org nr.

: 916 753 616

Selskapsform

: Aksjeselskap

Daglig leder

: Jan Inge Haug

NACE-bransje

: 43.210 Elektrisk installasjonsarb.

Stiftelsesdato

: 11.02.2016

Hovedaksjonær

: ELP Holding AS

Omsetning 2016

: Ca. 6,5 MNOK

Antall ansatte

: 8

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta