Tjenester


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

TJENESTER


Vi i Elpros har kompetanse og erfaring til å bistå med en rekke tjenester innenfor elektrofaget og våre kvalitetsbevisste elektrikere hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i Steinkjer og omegn. Vi finner gode løsninger til ditt hjem og kan gi råd og veiledning innen blant annet belysning, varme og smarthusløsninger. Vi tilbyr elektriker i blant annet Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, og Flatanger. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og gode råd for dine behov og ditt hjem.

Belysning - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal
Smarthus - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal
Installasjon - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

SMARTHUS

"Smarthus" er et begrep som omfatter flere typer installasjoner og systemer skal bidra til å gi enkle og smarte styringer,  lavere energiforbruk i boligen, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå.


Les mer

INSTALLASJON

Vi leverer elektrotjenester både til privat, næring og industri. Vi leverer gjerne en gunstig rammeavtale til de som ønsker en trygg og seriøs partner med som etter hvert vil danne seg god kjennskap til ditt el.anlegg.


Les mer under privat, næring eller landbruk

BELYSNING

Belsyning er viktig både i forhold til stemning og trivsel i boligen. Vi gir deg tips om mulighetene og veiledning for å finne den rette løsningen for deg.Les mer

Ladestasjon elbil type 1 og 2 - elbillader - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal
Bytte eller nytt sikringsskap - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal
Tilbud eller rammeavtale borettslag - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

SIKRINGSSKAP

Vi har gunstige fastpriser på bytte av sikringsskap. 


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

BORETTSLAG

Vi tilbyr gunstige rammeavtaler, serviceavtaler og internkontroll for både borettslag og bedrifter.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

LADESTASJON ELBIL

Som leverandør av Salto Ladestasjoner, kan vi sikre deg effektiv lading i hjemmet til alle typer el.biler.Ta kontakt for et uforpliktende tilbudn.

Brannalarmanlegg, boligalarm, alarmanlegg, innbruddsalarm - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

ALARM OG SIKKERHET

Å sikre ditt bygg eller deres fellesarealer, kan være en god investeringen! Vi rådgir og leverer blant annet adgangskontroll-systemer, innbruddsalarm, video-overvåking, brannvarsling og nødlys.


Ta kontakt for nærmere informasjon

Utleie tilhenger, maskiner og utstyr Steinkjer

UTLEIE

Vi har både tilhenger, stillaser, kapellhenger, motorisert trillebår og minihjullaster til leie. Andre produkter og utstyr kan også leies ut på forespørsel.

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta