Belysning


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

BELYSNING


Moderne belysning kombinerer design, funksjonalitet og energisparing og riktig bruk av energieffektiv belysning kan gi besparelser på opptil 80 % sammenlignet med tradisjonell belysning. I tillegg til at man sparer strøm uten at lyskvaliteten forrgines vil man ved å oppgradere belysningsanlegget til ny og moderne LED redusere brannfaren betraktelig. Med riktig belysning øker også trivselen i boligen, og du kan skape ulike stemninger ut i fra årstid, egen stemning og behov. Lys skaper stemning og atmosfære – la lyset bli en del av interiøret.

Dårlig eller feil belysning medfører du må anstrenge deg mer, at du blir raskere trøtt og at du får lettere hodepine. Vi kan belysning  - la oss hjelpe deg!

LED belysning kjøkken - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Kjøkken


På kjøkken bør man gjerne velge dimbar belysning som fremhever innredningne og som gir et godt arbeidslys, samtidig som det skaper stemning og gjør kjøkkenet til et sted man kan kose seg. Vi benytter som oftest LED med god farvegjenngivelse. I tillegg til tett dialog med kunde samarbeider vi ofte med interiørarkitekt eller kjøkkenleverandør slik at vi sammen får skapt en best mulig helhetlig løsning.

- Benkbelysning under skap, bidrar til godt opplyste arbeidsområder

- Effektbelysning over skap som reflekterer lyset ut i rommet gir belysning uten skygger

- Spotlights eller pendelarmaturer kan lyssette vask, spisebord eller andre fokusområder

Belysning stue - elektriker Steinkjer
belysning kjøkken - elektriker Steinkjer
BeBelysning bad - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdalysning bad - elektriker Steinkjer

Bad


Baderom krever god belysning, og når morgenen kommer, bør det være lyst nok på badet til at man kan barbere seg, sminke seg eller kanskje sette inn nye kontaktlinser. Men baderomsbelysningen må også være stemingsskapende slik at man lett kan skape en annen atmosfære på slutten av dagen.

Dette løser vi gjerne ved bruk av brytere og dimmere slik at man får full kontroll over mengden lys, alt etter behov og tidspunkt.

- Takbelysning (f.eks. dimbare downlights) gir en god grunnbelysning

- Speilbelysning lyser opp ansiktet og eliminere alle skygger

- Vegglys lager pene effekter og åpner opp rommet, slik at det dannes ulike stemninger


Løsningene og mulighetene er mange, og vi i Elpros både anbefaler og ønsker å bistå med at valg av lys planlegges i forhold til ditt behov.

Utendørs belysning - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Utendørs


De viktigste hensiktene med utebelysning er sikkerhet og miljøskapning. På en miljømessig måte kan den varme, hvite gløden fra lyset skape hygge på terrasse og i hage og gjøre dette til et perfekt samlingssted for familie og venner på  sommerkvelden.

Undersøkelser viser at en godt belyst eiendom minker faren for innbrudd.


Elpros har leverndører som fører et stort utvalg utelamper, samt annen belysning for utendørs bruk og vVåre elektrikere har god kompetanse innen belysning og kan rådgi deg underveis i prosjektet. Hos oss får du  taklamper, vegglamper og lyktestolper, nedfelt og innfelt belysning, samt et stort utvalg dekorbelysning som kan gjøre hagen mer livlig året rundt.

Pullerter utendørs belysning
Elektriker - fasadebelysning hus og hytte

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta