Næring og bedrift


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

NÆRING OG BEDRIFT


Vi har en stab sammensatt av bred kompetanse innen elektrofaget og vi bistår din bedrift når du måtte trenge en elektriker. Om det er for småjobber som å montere ekstra stikkontakter eller om det er mer omfattende jobber som prosjektering av nytt elektrisk anlegg. Ovenfor eiendomsbesittere, entreprenører og bedriftseiere tilbyr vi gjerne rammeavtaler og løsninger knyttet opp mot internkontroll av eksisterende elektriske anlegg.

Prosjektering BIM/3D elektro - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Prosjektering


Elpros innehar kompetanse og kunnskap til selv å ivareta prosjektering i forbindelse med gjennomføring av totalentrepriser og lignende. Våre ansatte har erfaring fra prosjektering av alt fra skoler, kjøpesenter og næringsbygg.  Ved større totalentrepriser prosjekterer vi også i 3D dersom vi finner dette mest hensiktsmessig. Selskapet innehar sentral godkjenning som prosjekterende i tiltaksklasse 2 og utførende tiltaksklasse 3.

Vi bistår også med rådgivings-/prosjekteringsoppdrag innenfor alle typer elektrotekniske anlegg. Videre bistår vi i alle planfaser fra skisseprosjekt til ferdig prosjektert anlegg, samt utarbeidelse av funksjons og detaljbeskrivelser.

Prosjektering elektroentreprenør Steinkjer
Totalentreprenør elektro Steinkjer
sentral godkjenning elektriker steinkjer
Elektroentreprise P-hus Gardermoen

Nybygg


Elpros gjennomfører bygging av alle typer næringsbygg og vi har fokus på å imøtekomme både hovedentreprenør og byggherre mht. fremdrift i våre prosjekter.

Blant våre ansatte har vi prosjektledere/prosjekteringsledere som gjennom tidligere arbeidsforhold har hatt ansvar for en rekke større prosjekter, heriblant:

  • Ombygging og nybygg A,S,O og F ved Steinkjer VGS BT 1 (6.300m2)
  • Nytt parkeringsbygg Oslo lufthavn (60.000m2)
  • Moldegård Storsenter, Nytt kjøpesenter i Molde (25.000m2)
  • Byåsen barneskole, ny barneskole i Trondheim (8.000m2)
Elektroentreprise Steinkjer videregående skole
Elektroentreprise tunnel Eiksundsambandet
Elektroentreprise COOP OBS Steinkjer

Rammeavtale

Gjennom å ha en fast entreprenør med god kjennskap til det elektrikse anlegget vil man kunne spare betydelig på å etablere et forhold til faste entreprenører. Ta kontakt med oss å få et tilbud om en gunstig og forutsigbare rammeavtaler. I tillegg til tradisjonelle rammeavtaler tilbyr vi fastpris / punktprisavtaler for boligutbyggere.


Innbruddsalarm, adgangskontroll og brannalarmanlegg

Alarmanlegg og adgangskontroll øker sikkerheten i din bedrift bedrifter. Elpros AS innehar Sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse (3), og samarbeider med en rekke leverandører innen innbrudssalarm, adgangskontroll og brannalarmanlegg. I dag finnes det mange gode alarmsystemer på markedet. Vi hjelper deg med å velge løsningene som best mulig sikrer dine lokaler mot brann og innbrudd.


Nødlysanlegg (ledelys og markeringslys)

I næringseiendommer, offentlige bygg, hoteller og større boligbygg er det ofte krav til nødlysanlegg og det er viktig at dette fungerer i alle nødsituasjoner. Elpros AS utfører både prosjektering og installasjon av slike anlegg. Vi bistår også med nødvendig kontroll og funksjonstest av eksisterende nødlysanlegg, noe som ofte integreres i en avtale om internkontroll. Elpros AS har sentral godkjenning som prosjekterende av nødlysanlegg i tiltaksklasse 2 og utførende i tiltaksklasse 3.


Tele og data

Elpros AS er totalleverandør av tjenester innenfor spredenett for tele og data, og vi både planlegger, prosjekterer og installerer komplette løsninger.


Porttelefon

Våre elektrikere kan utføre service på, bytte eksisterende anlegg, samt levere flere typer porttelefonanlegg til både bolig, borettslag og næring, hvor fellestrekkene for vår leveranse er kvalitet og pålitelighet. Vi har kompetanse på levering av enkle løsninger med 2 apparater og større digitale løsninger med flere bruker, både med og uten monitor.


Internkontroll

Hvis du besitter næringseiendom, er du underlagt internkontrollforskriften. Den innebærer at du har et system for dokumentasjon og vedlikehold av eiendommen. Blant annet skal brann og nødlysanlegg kontrolleres årlig. I noen anlegg er det også krav om termografering. Vi kan ta oss av hele denne jobben for deg. Vi har komplette løsninger for kontroll og utbedring av avvik. På denne måten kan du være trygg på at internkontrollen blir ivaretatt på en trygg og god måte. Vi utfører også elsjek /  elkontroll for din bedrift.

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta