Oppvarming


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

OPPVARMING


Vet du at det er fullt mulig å opprettholde og til og med øke komforten i huset, samtidig som du reduserer strømforbruket? Nøkkelen til dette er termostatstyring, nattsenking, styring via mobile enheter eller en mer avansert smarthus-installasjon. Vi har tilgang til et stort utvalg av moderne og stilrene panelovner fra en rekke leverandører. Vi har også god kunnskap om bruk av varmekabler og andre løsninger knyttet til oppvarming.

varmekabel-varmefolie-oppussing-elektriker-steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Gulvvarme/varmekabel


Uansett om du vil varme opp støre deler av bolige, en kjeller eller et lite bad, finnes det en rekke gulvvarme-løsninger. Elektrisk gulvvarme er et godt alternativ for den som ønsker et fleksibelt varmesystem, som gir muligheten til å velge hvilke flater som skal holdes varme og tørre hele året. Gulvvarme gir også en behagelig varme, og du får større frihet til å innrede boligen, da du ikke behøver å ta hensyn til f.eks. panelovner. Vi i Elpros kan tilby en rekke gulvvarmesystemer som passer ulike behov og ønsker.


Hvis du ønsker lav byggehøyde, er elektrisk gulvvarme et godt alternativ sammenlignet med vannbåren gulvvarme, da byggehøyden er mye lavere. Dette er ofte en stor fordel når du renoverer et eksisterende bygg. Investeringskostnaden for elektrisk gulvvarme er i tillegg forholdsvis lav sammenlignet med et vannbåren system.

Vi har både løsninger for varmekabler som støpes ned i gulvet og varmefolie som legges direkte under parkettgulv. Dersom du ønsker et mindre snøsmelteanlegg eller lignende så har vi selvsagt løsninger for dette også.

Varmeovn-panelovn-oppussing-elektriker-steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Varmeovner


Når du pusser opp er det viktig at du ikke glemmer de gamle panelovnene. Gamle panelovner brenner mer støv enn nye ovner, noe som gir sorte flekker på veggen over ovnen. I tillegg ser mange ovner utdaterte ut når de blir hengt opp på en  vegg i et nyoppusset rom. Når du likevel skrur ned ovnene for å pusse opp, er det en fin anledning til å bytte til en ovn fra Elpros som gir et penere interiør.

Du behøver ikke lenger velge kjedelige, hvite panelovner når du skal  varme huset med elektrisitet. Med en feilfri blanding av teknologi og design kan vi tilby en rekke  energibesparende ovner med fantastisk design som gir jevn og god varme.

Under siden leverandører kan du finne noen av de produktene vi benytter.

  • LVI fører varmeovner i støpt granitt med termostaten på baksiden slik at den stramme designen blir opprettholdt.
  • Fra Nobø leverer vi Safir, en lekker ovn som består av 4 mm tykke glassplater. Denn kommer i to varianter, hcorav den ene er glasskla og gjennomsiktig slik at ovnen forsvinner mer i interiøret.
  • Hvis du helst vil glemme hele ovnen, kan du alltids gjemme den bort med en varmelist som vi får levert fra Elvarm.
Varmeprodukter-speil med varme-oppussing-elektriker-steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

Andre varmeprodukter og løsninger


I tillegg til tradisjonelle varmeprodukter leverer vi også andre løsninger og produkter, og en av disse løsningene er varme bak speil på badet noe som gir et duggfritt speil klart for sminking selv etter at du nylig har tatt en dusj.


Andre produkter vi leverer er håndkletørkere, terassevarmere, skorister med varme, glassovner med motiv, flyttbare varme- og tinematter, badstueovner, varmepanel for hundehus, frostsikring av vannrør, snøsmelteanlegg for takrenner, stråleovner for tak, m.m.


Ta kontakt om du har et ønske så finner vi det rette produktet til deg i fellesskap.

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta