Sikringsskap


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

Oppgradering av sikringsskap


Er ditt sikringsskap modent for rehabilitering? Utdaterte sikringsskap med gamle skrusikringer kan være farlige, så det er viktig at "husets elektriske hjerte” fungerer som det skal på en trygg måte. Jordfeil, kortslutning og overbelastning i gamle sikringsskap er forhold som kan utvikle seg til brann, og det er det viktig å unngå.

Sikringsskap

Fast lavpris på oppgradering av sikringsskap med inntil 8 kurser kr. 8.490,- inkl. mva


I prisen inngår:

  • Rehab-ramme (2-rader)
  • 8 jordfeilautomater 10-25A
  • Avfallshåndtering
  • Kjøring inntil 30 km tur/retur


Forutsetter at eksisterende inntakskabel, jording og kursføringer kan benyttes og er i henhold til forskriftenes krav. Prisen inkluderer 1 oppmøte og inntil 30 km kjøring tur/retur. Ekstra kurs kr. 950,-. Alle priser er inkl. mva.

Fast lav pris kr. 8.490,-


Skjema bestilling/informasjon

 
 
 
 
 
Overspenningsvern kr. 1.890,-
Ny hovedsikring kr. 1.600,-
Ringetrafo kr. 1.500,-
Bryter av/på kr. 450,-
Bytte fra trinnbryter til av/på kr. 450,-
 
 
Ettermontert komfyrvakt kr. 4.690,-
Elkontroll/elsjekk bolig kr. 2.250,-
 
 

Andre oppgraderingsmuligheter


OVERSPENNINGSVERN

Overspenningsvern er påbudt i alle nye boliger, men det er ikke påbudt ved oppgradering av sikringsskap. Skadelige overspenninger oppstår som følge av blant annet lynnedslag, og kan føre til brann, samt redusert levetid og skader på elektronikk. Når det foretas en oppgradering av sikringsskapet så anbefaler vi alle våre kunder å investere i et overspennigsvern


OVERBELASTEDE KURSER

De gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, noe som ikke går med nye sikringer (jordfeilautomater). Derfor vil det ofte være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man oppgraderer sikringsskapet. 


I alle nye hus er det nå krav om egen kurs til faste installasjoner som stekeovn, varmtvannsbereder, vaskemaskin, tørketrommel, komfyr og oppvaskmaskin. Dette var ikke normalt tidligere, men noen ganger kan det være lagt frem separate kabler, slik at en splitting fra en eksisterende kurs til flere kurser lett lar seg gjøre. Ta kontakt med oss i forkant av arbeidene, dersom det er ønskelig at vi sjekker mulighetene for splitting av kurs, eller eventuelt fremlegg av nye kurser.


NY HOVEDSIKRING

Dersom det ikke er montert hovedsikring i sikringsskapet, så anbefaler vi dette. Dersom eksisterende hovedsikring i skapet er av gammel type, kan det vurderes å bytte denne til en ny og moderne sikring.


KOMFYRVAKT

Altfor mange boligbranner starter på komfyren på grunn av tørrkoking eller tørrsteking ved matlaging. Med komfyrvakt slår komfyren seg av før temperaturen på kokeplatene blir så høy at situasjonen blir farlig. Har du en bolig som er nyere enn juli 2010, eller gjøres det endringer på komfyrkursen ved oppussing, er komfyrvakt påbudt. Vi kan i forbindelse med oppgradering av sikringsskap sette inn en tavlemontert komfyrvakt som bryter strømmen når den trådløses sensoren vi monterer over komfyren registrerer fare for brann.

 

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.

Godta